Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Καλαμπόκι Υβρίδιο Syngenta χωρίς επένδυση 50000sd

Καλαμπόκι Υβρίδιο Syngenta χωρίς επένδυση 50000sd

Καλαμπόκι Υβρίδιο Syngenta χωρίς επένδυση 50000sd

Κατασκευαστής:Syngenta
Κωδικός Προϊόντος: Καλαμπόκι Υβρίδιο Syngenta 50000sd
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 160,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


1.SENKO. Υβρίδιο 106-108 ημερών που σπέρνεται στους 16 πόντους. Ζωηρό φυτό με γρήγορη πρώτη ανάπτυξη. Δυνατό καλάμι, έντονο stay green, ανώτερο του βιολογικού του κύκλουΡόκα μετρίου μεγέθους, καλά γεμάτη και με βαθύ σπυρί. Χάνει πολύ γρήγορα την υγρασία και μπορεί να αλωνιστεί ξερό από πολύ νωρίς. Ιδανικό για πρώιμο αλώνι χωρίς να θυσιάζει το υψηλό δυναμικό παραγωγής. Πολύ αποδοτικό και σε όψιμες περιοχές, σε μεγάλο υψόμετρο και καθυστερημένες σπορές. Θέτει νέα δεδομένα στα μικρού κύκλου υβρίδια.

2. CARIOCA. Υβρίδιο 110-112 ημερών. Ισορροπημένο φυτό, ομοιόμορφο με χαμηλό στήσιμο ρόκας. Ρόκες μακριές, λεπτές, και γεμάτες με σπυριά πολύ καλού βάρους, ιδιαίτερα κόκκινα. Ξεχωριστό καρπό, ξερό από νωρίς, για πρώιμο αλωνισμό. Κατάλληλο για όψιμες περιοχές και καθυστερημένες σπορές, έως μέσα Ιουνίου.

3. ANDROMEDA. Υβρίδιο 115-120 ημερών, υψηλών αποδόσεων που συναγωνίζεται με υβρίδια μεγάλου κύκλου. Σταθερό σε διαφορετικές καλλιεργητικές συνθήκες. Χάνει εύκολα την υγρασία, σπορά έως τέλη Μαίου το αργότερο, δεν είναι κατάλληλο για αποθήκευση. Υψηλή προσαρμοστικότητα σε ξηροθερμικές συνθήκες, δυνατό ριαικό σύστημα, φυτό χαμηλού ύψους.

4.MIAMI. Υβρίδιο 124 ημερών που σπέρνεται στους 16 - 17 πόντους. Έχει γρήγορη πρώτη ανάπτυξη, με σκούρο πράσινο φύλλο. Χαμηλό φυτό με γερό καλάμι και ρίζα, ανθεκτικό σε πλάγιασμα και δύσκολο καιρό. Ρόκα μεσαίου μεγέθους, ομοιόμορφα τοποθετημένη χαμηλά στο καλάμι. Τέλειο γέμισμα ρόκας ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες με βαθύ τριγωνικό σπυρί. Πολύ καλή προσαρμογή σε όλους τους τύπους των εδαφών. Εξαιρετικές παραγωγές που συχνά ξεπερνούν τα οψιμότερα υβρίδια. Αλωνίζεται από νωρίς με πολύ χαμηλή υγρασία καρπού.

5.HYDRO. Υβρίδιο 130 ημερών. Νέο γενετικό υλικό, ειδικό για την μεσογειακή ζώνη. Ισχυρό φυτό, ψηλό και με πολύ γερό καλάμι. Έχει να επιδείξει πολύ καλή προσαρμογή σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και εδάφη. Με ρόκες μεγάλου μήκους και σπυριά μεγάλου βάθους. Καλύτερα κιλά, σταθερά και σίγουρα. Η νέα πρόταση της Syngenta για βελτιωμένο εισόδημα στο καλαμπόκι σε όλες τις συνθήκες


6.PROSPERIC. Η νέα πρώιμη επιλογή των απαιτητικών παραγωγών. Με 640 FAO, 124 ημέρες, προσπερνάει τα συνηθισμένα, ξεραίνεται πιο νωρίς από τα άλλα υβρίδια, αλωνίζεται από νωρίς, προλαμβάνει τις καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου και αλωνίζεται από τα πρώτα εκεί που η πρωιμότητα είναι σημαντική, δίνοντας καλύτερα κιλά, ξερά και σίγουρα. Πρώιμο και παραγωγικό υβρίδιο 124 ημερών. Έχει στόχο να δίνει πιο πολύ καρπό, ξερό και από νωρίς. Με ζωηρή πρώτη ανάπτυξη, παίρνει φόρα από την αρχή για να φτάσει γρήγορα στο στόχο. Έχει υγιές και γερό φυτό, χαμηλού ύψους, για να μένει στη θέση του σε δύσκολες συνθήκες. Με ρόκες κοντές και χοντρές με τέλειο γέμισμα ως την κορυφή. Σπυρί βαθύ και τριγωνικό που ξεραίνεται πολύ γρήγορα. Τελικά δίνει πιο πολλά κιλά, πιο ξερά και πιο γρήγορα. Προσπερνά τις προσδοκίες, αποδίδει περισσότερο, ξαφνιάζει ευχάριστα.

7.FUERZA. Η δύναμη σε όλο της το μεγαλείο. Εξαιρετικά ζωηρό φυτό, ψηλό και με πολύ δυνατό καλάμι. Ρόκες με τέλειο γέμισμα και βαθύ σπυρί που ξεραίνεται ενώ το φυτό θα παραμένει ακόμη έντονα πράσινο. 128 ημερών, 680 FAO για τον καλύτερο συνδυασμό παραγωγής και ξήρανσης σπυριού.
Υβρίδιο 128 ημερών, συνώνυμο της δύναμης και της υπεροχής. Ιδιαίτερα ζωηρό φυτό που δείχνει τη δύναμή του από την αρχή. Ψηλό και με πολύ δυνατό καλάμι, μένει σταθερό στη θέση του έως αργά. Έχει έντονο stay green, ξεχωρίζει από τα υβρίδια του κύκλου του. Μεγάλες ρόκες, με πολύ καλό γέμισμα, χαρακτηριστικό του υβριδίου και της δύναμής του. Ξεραίνεται πολύ καλά και θα αλωνιστεί όταν το φυτό είναι ακόμη αρκετά πράσινο. Οι αποδόσεις του σε καρπό ξεπερνούν κάθε προσδοκία, είναι υβρίδιο του μέλλοντος και φαίνεται από την πρώτη ματιά. Ανώτερο φυτό, ανώτερες αποδόσεις για τους πιο απαιτητικούς.

8. GIANTS. 700 FAO με ζωηρό φυτό, εξαιρετικές ρόκες και καλύτερο σπυρί, βαρύ και μεγάλο. Έχει δείξει κορυφαίες παραγωγές σε όλες τις συνθήκες, αλλάζει τα δεδομένα στην παραγωγή σπυριού με συνδυασμό ποιότητας και ποσότητας παραγωγής ασυνήθιστα μεγάλης. Υβρίδιο 132 ημερών, για γιγαντιαίες αποδόσεις καρπού. Πολύ ζωηρό φυτό, με δυνατό καλάμι και πλούσιο φύλλωμα. Σταθερά ψηλά και σε εμφάνιση φυτού και σε απόδοση καρπού. Έχει μεγάλες ρόκες, με πολύ καλό γέμισμα και μεγάλο σπυρί. Βαραίνει στο αλώνι και ξεχωρίζει σε απόδοση, βάρος και ποιότητα καρπού. Χάνει την υγρασία του σπόρου νωρίτερα από υβρίδια του κύκλου του και συνήθως μπορεί να αλωνιστεί έγκαιρα και με καλή υγρασία καρπού. Υβρίδιο νέας τεχνολογίας με συνδυασμό υψηλότερης δυναμικής και σταθερότητας, για κορυφαία παραγωγή και σε δύσκολες συνθήκες. Σταθερά ψηλά σε απόδοση καρπού όπου δοκιμάστηκε, σε ποικιλία εδαφών και διαφορετικά περιβάλλοντα

9. GLADIUS. Φτιάχτηκε για να κερδίζει «με το σπαθί του» όλες τις μάχες στην αρένα των αποδόσεων, για κορυφαία παραγωγή καρπού, για καλύτερη και περισσότερη ενσίρρωση. Είναι το μεγάλο και δυνατό νέο υβρίδιο 740 FAO που θα γράψει ιστορία στα υβρίδια μεγάλου κύκλου. Υβρίδιο μεγάλου κύκλου και πολύ ψηλών αποδόσεων. 136 ημερών, για διπλή χρήση καλλιέργειας, καρπού και ενσίρρωσης. Ανώτερο φυτό με πολύ δυνατό καλάμι, ψηλό και με μεγάλη φυτική μάζα. Έχει ρόκες χοντρές και μεγάλες με πολύ βαθύ σπυρί και πολύ καλό βάρος. Το φυτό του θα παραμείνει έντονα πράσινο μέχρι αργά (stay green). Την περίοδο κοπής ενσιρρώματος, δε στεγνώνει εύκολα το φυτό του ώστε να μπορεί να δώσει και ποσότητα αλλά και καλύτερη ποιότητα ενσίρρωσης. Υβρίδιο νέας τεχνολογίας, συνδυάζει ανώτερο δυναμικό και σταθερή απόδοση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Είναι γεννημένος νικητής στην αρένα των αποδόσεων.Μπορεί να δώσει διπλή νίκη, σε όποια χρήση και αν επιλέξεις.

10.BAMBUS. Υβρίδιο 136 ημερών, διπλής χρήσης. Υψηλές αποδόσεις σε σπυρί και εσίρωση. Υψηλή πεπτικότητα των φυτικών ινών. Εντυπωσιακή βλαστική ανάπτυξη από τα πρώτα στάδια. Εξαιρετική παραγωγή βιομάζας. Εντυπωσιακό φυτό που παραμένει πράσινο μέχρι αργά.


Τα μεταφορικά σε αυτό το προϊόν δεν θα υπολογιστούν από το αυτοματοποιημένο σύστημα του iRoots, αλλά κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, με στόχο την επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού κόστους.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha