Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Καλλωπιστικοί σπόροι - ΓκαζόνTURFquick ύφασμα κυτταρίνης με χλοοτάπητα 1m²

Ύφασμα βιοδιασπώμενης κυτταρίνης με σπόρους χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας, για εύκολη και οικονομική εγκατάσταση. Το TURFquick είναι σουηδικό γκαζόν υψηλής ποιότητας από βιοδιασπώμενη κυτταρίνη που περιέχει σπόρους γρασιδιού και λίπασμα. Η κυτταρίνη δημιουργεί μια ομοιόμορφη κατανομή του γρασιδιού και..

2,90€

TURFquick ύφασμα κυτταρίνης με χλοοτάπητα 1m² προσφορά για 160τετραγωνικα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 160 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.Ύφασμα βιοδιασπώμενης κυτταρίνης με σπόρους χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας, για εύκολη και οικονομική εγκατάσταση. Το TURFquick είναι σουηδικό γκαζόν υψηλής ποιότητας από βιοδιασπώμενη κυτταρίνη που περιέχει σπόρους γρασιδιού και λίπασμα..

2,50€

Γκαζόν Αγριάδα Ουγκάντα Cynodon Dactylon

Γκαζόν Αγριάδα Cynodon Dactylon, 100% αποφλοιωμένη άριστη αγριάδα, με σκουροπράσινο χρώμα που καφετιάζει τον χειμώνα. Έχει την δυνατότητα να απλώνει και να γεμίζει τα κενά, είναι ανθεκτική στο πάτημα και υπερτερεί σε σχέση με την αυτοφυή βλάστηση.  Συνιστώμενη ποσότητα σποράς : 20-25 γραμμάρια ..

1,50€

Γκαζόν Διχόνδρα Dichondra Reppens 1 kg

Γκαζόν Διχόνδρα Dichondra Reppens 33% επενδεδυμένη. Με καθόλου έως ελάχιστο κούρεμα, είναι ο ομορφότερος χλοοτάπητας αγοράς.Συνιστώμενη ποσότητα σποράς : 20-25 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο..

25,00€

Γκαζόν Κικούγιου turf 1kg

Γκαζόν Κικούγιου, 50% επενδεδυμένο, άριστης ποιότητας. Εξαιρετικά δυνατό και ανθεκτικό στην καταπόνηση, την ξηρασία, την αλατότητα και τις ασθένειες. Παραμένει πράσινο ακόμα και με ελλιπές πότισμα. Εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και υπερισχύει έναντι των αυτοφυών ειδών. Δεν απαιτεί γενικότερα ιδιαίτερη φρ..

14,01€

Γκαζόν Μίγμα γηπέδου γενικής χρήσης Brazil 1 kg

Το καλύτερο μίγμα της αγοράς για γήπεδα, αθλητικές εγκαταστάσεις και κήπους. Περιέχει 70% δυο από τις καλύτερες φεστούκες στον κόσμο, την Tomahawk (λεπτόφυλλη) και την Starlett (μεσόφυλλη.Πολύ ανθεκτικό στην χρήση και σε ασθένειες.Συνιστώμενη δοσολογία 60 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο...

7,00€

Γκαζόν Μίγμα γηπέδου γενικής χρήσης Wepley 1 kg

Ιδανικό για κατασκευές γηπέδων και διαμορφώσεις αθλητικών χώρων καθώς και κήπων. Ανθεκτικό στην χρήση, στην αλατότητα και σε ασθένειες, με ελκυστικό πράσινο χρώμα.Συνιστώμενη δοσολογία 60 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο...

7,00€

Γκαζόν Μίγμα Θαλάσσης Blue Wave 1kg

Μίγμα ιδανικό για κατασκευές γκαζόν σε παραθαλάσσιες περιοχές και σε εδάφη μεγάλης περιεκτικότητας σε άλατα.Συνιστώμενη δοσολογία σποράς : 60 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο..

7,01€

Γκαζόν Μίγμα Σκιάς Ombra 1kg

Μίγμα με ειδικά επιλεγμένες ποικιλίες για μεγάλη αντοχή σε μέρη με σκίαση. Συμπαγής χλοοτάπητας με σκούρο πράσινο χρώμα και μεγάλη αντοχή στο κρύο.Συνιστώμενη δοσολογία 60 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο...

7,01€

Γκαζόν τριφύλλι Trifolium Reppens 1kg

Γκαζόν τριφύλλι Trifolium Reppens Νέας Ζηλανδίας. Το κλασικό τριφύλλι ιδανικό για κήπους και λιβάδια.Συνιστώμενη δοσολογία σπόρου : 20-25 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο...

12,00€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)