Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Πληρωμές & Ασφάλεια

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει σε εσάς τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:1. Πληρωμή με την παραλαβή στο φυσικό κατάστημά μας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής
ή προπληρωμένης κάρτας των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass στα μηχανήματα POS. Δεκτοί όλοι οι τύποι καρτών.

2. Με τη χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής ή
προπληρωμένης κάρτας των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Το www.iroots.gr έχει προβλέψει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με τη χρήση κάρτας.

3. Με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 1,5 € σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργάτη μεταφορέα μας έως και το ποσό των 499€.

4. Με τραπεζική κατάθεση στους εταιρικούς λογαριασμούς τραπεζών.Αρ. Λογαριασμού:
6261 126684 045
Αριθμός ΙΒΑΝ:
GR43 0171 2610 0062 6112 6684 045
Δικαιούχος:
Γεωργία & Αθηνά Παπαδημητρίου ΟΕ
Αρ. Λογαριασμού:
3300 0200 2021 263
Αριθμός ΙΒΑΝ:
GR83 0140 3300 3300 0200 2021 263
Δικαιούχος:
Γεωργία & Αθηνά Παπαδημητρίου ΟΕ


Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε αγρότες, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι πρέπει να συμπληρώσουν στην παραγγελία τα παρακάτω στοιχεία:
•    Επωνυμία εταιρείας,
•    Α.Φ.Μ.,
•    Δ.Ο.Υ. και
•    επάγγελμα


Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών

Το www.iroots.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Αν επιλεγεί η πληρωμή με κάρτα ο δικτυακός τόπος ανακατευθύνει στο ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας ALPHA BANK, όπου και εκεί δίνονται τα στοιχεία της κάρτας. Το iRoots δεν αποθηκεύει τα στοιχείων των καρτών.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.