Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Φυτοχώματα - ΥποστρώματαViorgan compost γαιοσκώληκα 36lit

To Viorgan compost είναι ένα πλήρως φυσικό προϊόν εξολοκλήρου οργανικό που παράγεται από την αποδόμηση φυτικών υπολειμμάτων δια μέσου της φυσικής πεπτικής λειτουργίας των γαιοσκωλήκων. Είναι ένα άριστο οργανικό λίπασμα, σταθερό, όχι πλέον ζυμώσιμο, ελαφρύ, εύθρυπτο, άοσμο και διαλυτό, ενώ εί..

13,00€

Viorgan humoo μίγμα τύρφης-γαιοσκώληκα 40lit

To Viorgan Humoo, είναι ένα φυσικό μείγμα (φυτόχωμα) κατάλληλα εμπλουτισμένο με κομπόστα γαιοσκωλήκων (~25% ν/ν) ώστε να αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα ακόμα και για ευπαθή και ευαίσθητα φυτά. Στη σύνθεσή του συμμετέχει, δυναμικά (72% ν/ν), η ξανθιά τύρφη (fine - 0-10 mm) και σε ένα μικρό ποσοστό (3% ν/..

8,00€

Φυτόχωμα Compo Sana γενικής χρήσης

Φυτόχωμα μαύρης τύρφης εμπλουτισμένο με AGROSIL® και περλίτη. Κατάλληλο για φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για υγιή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος των φυτών. Η δομή του παρέχει επαρκή αερισμό και στράγγιση αποτρέποντας συνθήκες ασφυξίας στη ρίζα. Εξασφαλίζει τη ..

6,58€

Φυτόχωμα Compo Sana γενικής χρήσης ελαφρύ 60lit

Περιέχει υψηλής ποιότητας χούμο με χαμηλό ποσοστό δεσμευμένου νερού. Συνεπεία των παραπάνω, το συνολικό βάρος του φυτοχώματος είναι μειωμένο κατά 50%. Διευκολύνεται έτσι αισθητά η μεταφορά και η εφαρμογή του. Λόγο του χαμηλού ποσοστού υγρασίας, τοποθετούμε αρχικά χώμα μέχρι το μέσο της γλάστρας και ..

22,00€

Φυτόχωμα Compo Sana για εσπεριδοειδή 10lit

Εμπλουτισμένο φυτόχωμα ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες και απαιτήσεις των εσπεριδοειδών. Η αναλογία των θρεπτικών στοιχείων που περιέχει εξασφαλίζει την ανθοφορία και την καρπόδεση. Ο άργιλος βελτιώνει την υδατοικότητα και την αποθήκευση θρεπτικών στοιχείων στο έδαφος, ενώ το HYDRO-KICK® λειτου..

6,30€

Φυτόχωμα Compo Sana για κάκτους 5lit

Υψηλής ποιότητας φυτόχωμα κατάλληλο για φυτά που αποθηκεύουν νερό όπως οι κάκτοι. Ο συνδυασμός τύρφης και εδαφοβελτιωτικών ουσιών εξασφαλίζει την αρμονική ανάπτυξη των φυτών. Η ρυθμισμένη οξύτητα του αυξάνει τη διαθεσιμότητα των θρεπτικών ουσιών, ενώ το AGROSIL® φροντίζει μέσω της ενεργοποίησης των ..

5,00€

Φυτόχωμα Compo Sana για οξύφιλα 20lit

Κατάλληλο υπόστρωμα για όλα τα οξύφιλα. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες οξύτητας και παρέχει λίπανση με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που καλύπτουν την θρέψη του φυτού για 4-6 εβδομάδες. Το AGROSIL® δίνει ώθηση στην ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και το GUANO® λειτουργεί, επιπλέον, εδαφοβελτιωτι..

8,00€

Φυτόχωμα Potgrond P 70lit

Μίγμα υψηλής αξίας μαύρης τύρφης, περιεκτικότητας 95% β/β οργανική ουσία, 70% β/β υγρασία, 40mS/m αγωγιμότητα και 5,5 - 6,5 pH.Περιέχει πρόσθετη λίπανση ΝΡΚ 14-10-18 1,5kg/κυβικό μέτρο.Ιδανικό για επαγγελματική αλλά και ερασιτεχνική χρήση, για κάθε τύπου σπορόφυτα, κηπευτικών, δενδροκομικών και καλλ..

14,00€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)