Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

ΚήποςΑντιπαγετικό ύφασμα 1,60 μέτρα πλάτος και 2,50 μέτρα ύψος 18γρ/μ²

Προστατεύει από παγετό, απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Ιδανικό για ψηλά φυτά. Διαστάσεων 2,50 m. ύψος και 1,60 m. πλάτος Εξαιρετικής αντοχής ( 18γρμ/μ2)με χρώμα λευκό...

5,51€

Αντιπαγετικό ύφασμα 2 μέτρα πλάτος και 10 μέτρα μήκος 35γρ/μ²

Αντιπαγετικό ύφασμα πολυπροπυλενίου για την προστασία καλλιεργειών και φυτών από χαμηλές θερμοκρασίες,παγετό και δυνατούς ανέμους.Διαστάσεις τεμαχίου 2 Χ 10 μέτρα.Εξαιρετικής αντοχής ( 35 γρμ/μ2)με χρώμα λευκό.Με την εγγύση της Κ.Βελλής Ε.Π.Ε...

13,00€

Αντιπαγετικό ύφασμα 4 μέτρα πλάτος και 10 μέτρα μήκος 18γρ/μ²

Προστατεύει από παγετό, απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Ιδανικό για μεγάλα δένδρα και κάλυψη κηπευτικών-λαχανικών.Διαστάσεις τεμαχίου 4  Χ 10 μέτρα.Εξαιρετικής αντοχής ( 18γρμ/μ2)με χρώμα λευκό...

14,00€

Γκαζόν Αγριάδα Ουγκάντα Cynodon Dactylon 1kg

Γκαζόν Αγριάδα Cynodon Dactylon, 100% αποφλοιωμένη άριστη αγριάδα, με σκουροπράσινο χρώμα που καφετιάζει τον χειμώνα. Έχει την δυνατότητα να απλώνει και να γεμίζει τα κενά, είναι ανθεκτική στο πάτημα και υπερτερεί σε σχέση με την αυτοφυή βλάστηση.  Συνιστώμενη ποσότητα σποράς : 20-25 γραμμάρια ..

15,00€

Γκαζόν Διχόνδρα Dichondra Reppens 1 kg

Γκαζόν Διχόνδρα Dichondra Reppens 33% επενδεδυμένη. Με καθόλου έως ελάχιστο κούρεμα, είναι ο ομορφότερος χλοοτάπητας αγοράς.Συνιστώμενη ποσότητα σποράς : 20-25 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο..

28,00€

Γκαζόν Κικούγιου penissetum clandestimum 1kg

Το πλέον ανθεκτικό γκαζόν στη ξηρασία, στον παγετό και σε φτωχά εδάφη.Εξαιρετικά δυνατό και ανθεκτικό στην καταπόνηση, την ξηρασία, την αλατότητα και τις ασθένειες.Δεν απαιτεί γενικότερα ιδιαίτερη φροντίδα και είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις που δέχονται πολύ κόσμο, όπως πάρκα, πλατείες, παιδικές..

75,00€

Γκαζόν Κικούγιου penissetum clandestimum 200gr

Το πλέον ανθεκτικό γκαζόν στη ξηρασία, στον παγετό και σε φτωχά εδάφη.Εξαιρετικά δυνατό και ανθεκτικό στην καταπόνηση, την ξηρασία, την αλατότητα και τις ασθένειες.Δεν απαιτεί γενικότερα ιδιαίτερη φροντίδα και είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις που δέχονται πολύ κόσμο, όπως πάρκα, πλατείες, παιδικές..

17,00€

Γκαζόν λόλιουμ Lolium perenne πολυετές 1kg

Πολυετές σκούρο πράσινο, ιδανικό για γκαζόν, πολύ γρήγορη εγκατάσταση και αντοχή στο πάτημα.Συνιστώμενη ποσότητα σποράς : 40 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο..

7,50€

Γκαζόν μίγμα Sports Master 1 kg

Το κορυφαίο μίγμα με την ιδανική σύνθεση και τις καλύτερες ποικιλίεςγια γήπεδα και αθλητικούς χώρους σε ξηρές και θερμές περιοχέςόπως της χώρας μας. Έχει δώσει άριστα αποτελέσματα σε γήπεδα καιαθλητικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Ιδανικό για την παραγωγή έτοιμουχλοοτάπητα.Περιέχει:5% Lolium perenne ..

9,00€

Γκαζόν Μίγμα γηπέδου γενικής χρήσης Brazil 1 kg

Το καλύτερο μίγμα της αγοράς για γήπεδα, αθλητικές εγκαταστάσεις και κήπους. Περιέχει 70% δυο από τις καλύτερες φεστούκες στον κόσμο, την Tomahawk (λεπτόφυλλη) και την Starlett (μεσόφυλλη.Πολύ ανθεκτικό στην χρήση και σε ασθένειες.Συνιστώμενη δοσολογία 60 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο...

9,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 167 (14 Σελ.)