Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

ΖιζανιοκτόναAdengo 465SC - Ζιζανιοκτόνο 250ml

Adengo 465SC - Ζιζανιοκτόνοsoxaflutole 22,5 % β/o, thiencarbazone-methyl 9 % β/o Αντιφυτοτοξικός παράγοντας: cyprosulfamide 15 % β/oΤο νούμερο ΕΝΑ προφυτρωτικό και μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια βρί..

55,00€

Arigo 51 WG 330gr - Ζιζανιοκτόνο

Διασυστηματικό εκλεκτικό μεταφυτρωτικο ζιζανιοκτόνο για τη καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατυφύλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Δοσολογία: Για την καταπολέμηση Αγρωστωδών και Πλατύφυλλων ζιζανίων συνιστώνται ψεκασμοί φυλλώματος στη δόση των 33 γρ./στρέμμα (+ επιφανειοδραστικό), όταν ο αραβόσιτος έχε..

90,00€

Atlantis Activ 20.36WG 330gr - Ζιζανιοκτόνο

Εναιωρηματοποιήσιμοι Κόκκοι (WG)Μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδώνκαι πλατύφυλλων ζιζανίων σε σιτάρι (σκληρό και μαλακό).Το iodosulfuron-methyl-sodium και το mesosulfuron-methyl (χημική ομάδα σουλφονυλουριών) καθώς και το thiencarbazone-methyl (χημική ομάδαθειοτριαζ..

70,00€

Axial 60EC 1lit - Ζιζανιοκτόνο

Axial 60EC 1lit - ΖιζανιοκτόνοPinoxaden (πινοξαντέν) 6%, (χημική ομάδα φενυλοπυραζολίνες)Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC)Εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο της εταιρίας Syngenta για τον έλεγχο αγρωστωδών ζιζανίων που απορροφάται από τα φύλλα των ζιζανίων, μετακινείται στον μεριστωματικό ιστό όπου δρα..

73,00€

Bonalan 180EC - Ζιζανιοκτόνο

Bonalan 180EC - Ζιζανιοκτόνο benfluralin 18% β/οΒοηθητικές ουσίες: 80.1 % β/β Προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο της ομάδας των δινιτροανιλίνων για την καταπολέμηση ετησίων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων.Δρα παρεμποδίζοντας την κυτταρική διαίρεση.Εγκεκριμένες καλλιέργειες :Μηδική, Τριφύλλι..

20,00€

Cabadex® Extra SC 300ml - Ζιζανιοκτόνο

Περιγραφή: Προφυτρωτικό και μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Το florasulam είναι αναστολέας του ενζύμου ALS (acetolactate synthase). Προκαλεί αναστολή της ανάπτυξης των ζιζανίων. Ορατά συμπτώματα εμφανίζονται μέσα στις επόμενες ημέρες ..

34,00€

Cottonex 50SC 1lit/4lit/5lit

Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετησίων πλατύφυλλων και αγρωστωδών ζιζανίων στο βαμβάκι. Δρα διασυστηματικά. Απορροφάται κυρίως από τις ρίζες και δευτερευόντως από το φύλλωμα. Παρεμποδίζει την φωτοσύνθεση. Δείτε την ετικέτα του Cottonex εδώ...

18,00€

Dual Gold 96 EC- Ζιζανιοκτόνο 1lit/5lit

Dual Gold 96 EC - Ζιζανιοκτόνο - 96% s-metolachlor, χλωροακετανιλίδια, EC (Γαλακτωματοποιήσιμο Υγρό)Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και μερικών πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο, στα ζαχαρότευτλα, στο βαμβάκι, στην τομάτα, στην πατάτα και στον καπνό. Το S-metolachlor απορρ..

35,00€

Elumis 105 OD - Ζιζανιοκτόνο 1lit/5lit

Elumis 105 OD - ΖιζανιοκτόνοΤο ELUMIS 105 OD, είναι διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο που μετακινείται ανοδικά και καθοδικά μέσα στο φυτό. Τα ζιζάνια απορροφούν το ζιζανιοκτόνο από τα φύλλα τους βλαστούς κα..

50,00€

Equip OD 1lit - Ζιζανιοκτόνο

Equip OD 1lit - ΖιζανιοκτόνοΔιασυστηματικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο της ομάδας των σουλφονυλουριών που είναι γνωστές για τη ζιζανιοκτόνο δράση τους μέσω παρεμπόδισης του ενζύμου οξειγαλακτική συνθετάση (ALS), για τη καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατυφύλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Απορροφάται κ..

32,00€

Goltix 700SC 500ml/1lit

Διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για τη καταπολέμηση ετησίων πλατύφυλλων ζιζανίων στις καλλιέργειες ζαχαρότευτλα και κτηνοτροφικά τεύτλα. Απορροφάται κυρίως από τις ρίζες αλλά και από το φύλλωμα των ζιζανίων. Αναστέλλει τη φωτοσύνθεση.Δείτε την ετικέτα του Goltix εδώ...

32,00€

Hector Max WG 440gr - Ζιζανιοκτόνο

Διασυστηματικό εκλεκτικό μεταφυτρωτικο ζιζανιοκτόνο για τη καταπολέμηση ορισμένων αγρωστωδών και πλατυφύλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Δοσολογία:Για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων συνιστάται ψεκασμός σεδόση 35-44 γραμ./στρέμμα όταν ο αραβόσιτος έχει 2‐ 6 φύλλα.Όγκος ψεκαστικ..

90,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)