Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

ΜυκητοκτόναAliette 80 WG

5,65€

Aliette 80 WG

Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση για περονόσπορο, Φυτόφθορα, Σήψεις λαιμού και ριζών.Καλλιέργειες : Αγγούρι (Θ), Αγγούρι (Υ), Κολοκυθάκι (Θ), Κολοκυθάκι (Υ), Αμπέλι επιτραπέζιο, Αμπέλι οινοποιήσιμο, Αμπέλι σταφίδα, Φράουλα (Θ), Φράουλα (Υ), Καλλωπιστικά (Θ), Καπνός,..

5,65€

Antracol Combi X 65/2 WP

Μίγμα δύο μυκητοκτόνων, ενός επαφής (propineb) και ενός διασυστηματικού (triadimenol) με προστατευτική, θεραπευτική και εξοντωτική δράση, κατά του ωιδίου και του περονοσπόρου στις καλλιέργειες Αμπέλι επιτραπέζιο, Αμπέλι οινοποιήσιμο, Αμπέλι σταφίδα, Αγγούρι (Θ), Αγγούρι (Υ), Πεπόνι (Θ), Πεπόνι (Υ..

3,50€

Cabrio® Team 6,7/12 WG 300gr

Μυκητοκτόνο μίγμα της δραστικής ουσίας pyraclostrobin που ανήκει στην ομάδα των QoIs (μεθοξυκαρβαμιδικά) και της δραστικής ουσίας dimethomorph που ανήκει στην ομάδα των μορφολινικών για την καταπολέμηση του ωιδίου και του περονόσπορου στο αμπέλι. Το pyraclostrobin παρεμποδίζει την κυτταρική ..

15,00€

Cello - Cu λίπασμα χαλκού

Το Cello-Cu δημιουργήθηκε από τη χηλική ένωση του χαλκού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν πηγή του στοιχείου αυτού για τη διόρθωση τροφοπενιών που οφείλονται στην έλλειψη, ανισορροπία ή δυσκολίες στην αφομοίωσή του. Χάρη στο χηλικό παράγοντα η απορρόφηση του χαλκού είναι πλήρης και γρήγορη από τα φ..

3,96€

Dithane Blue 72 WP 50gr

Μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση κατά του περονοσπόρο και της κερκόσπορας. Το Mancozeb δρα εμποδίζοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό των μυκήτων σε πολλαπλά σημεία.Διαβάστε εδώ την ετικέτα του Dithane Blue 72...

1,81€

Flint Max 75WG

10,96€

Flint Max 75WG

Το Flint Max 75 WG είναι μίγμα δυο μυκητοκτόνων με προστατευτική και θεραπευτική δράση κατά του ωιδίο, φουζικλάδιου, εξώασκου, μονίλιας και κυκλοκόνιου: του trifloxystrobin που  εμφανίζει διελασματική και τοπικά διασυστηματική κίνηση καθώς και αξιόλογη δράση με ατμούς και του tebuconazole..

10,96€

Kocide 2000 35WG

15,37€

Kocide 2000 35WG

Ένας από τους καλύτερους χαλκούς της αγοράς. Υδροξείδιο Χαλκού - Μεταλλικός Χαλκός 35%. Μυκητοκτόνο-βακτηριοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση με την μορφή των βρέξιμων κόκκων για Κορυφοξήρα, Ανθράκωση, Φουζικλάδιο, Σεπτόρια, Κορύνεο, Φαιά Σήψη, Εξώασκο, Βακτηριακή νέκρωση, Κυκλοκόνιο, Γλοιοσπ..

15,37€

Luna Experience SC

Το μυκητοκτόνο Luna Experience SC είναι μίγμα της νέας δραστικής ουσίας fluopyram και του tebuconazole, κατά του Ωιδίο, Σκωρίασης, Στεμφυλίου, Φουζικλάδιου, Αλτερνάριας και Φαιάς σήψης (Μονίλια), στις καλλιέργειες : Αμπέλι οινοποιήσιμο, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, Αχλαδιά, Μηλιά, Κερασιά, Νεκταρινιά, Ροδ..

17,36€

Macc super 36SC

6,33€

Macc super 36SC

Άριστης ποιότητας υδροξείδιο Χαλκού - Μεταλλικό Χαλκός 36% της εταιρίας Nufarm. Ανόργανο μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση σε υγρή μορφή για Κορυφοξήρα, Ανθράκωση, Φουζικλάδιο, Σεπτόρια, Κορύνεο, Φαιά Σήψη, Εξώασκο, Βακτηριακή νέκρωση, Κυκλοκόνιο, Γλοιοσπόριο, Κλαδοσ..

6,33€

Nordox 75 WG 1kg

24,86€

Nordox 75 WG 1kg

Ο πιο συμπυκνωμένος χαλκός της αγοράς. Υποξείδιο Χαλκού - Μεταλ. Χαλκός 75%. Ανόργανο μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση σε μορφή βρέξιμων κόκκων για Κορυφοξήρα, Ανθράκωση, Φουζικλάδιο, Σεπτόρια, Κορύνεο, Φαιά Σήψη, Εξώασκο, Βακτηριακή νέκρωση, Κυκλοκόνιο, Γλοιοσπόριο, Κλαδοσπόριο.Εγγυημένη..

24,86€

Nεοτοψιν 70 WG

Κατηγορία & Τρόπος Δράσης:  Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση.Διαβάστε εδώ την ετικέτα του Νεοτοψιν 70 WG...

4,52€

Ortiva Top 20/12.5 SC

Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση κατά διαφόρων μυκητολογικών ασθενειών, όπως ωίδιο, κλαδοσπόριο, αλτερνάρια, σεπτόρια, κερκόσπορα, κυκλοκόνιο, ασκοχύτωση.Eυρέος φάσματος μυκητοκτόνο που συνδυάζει προστατευτική και θεραπευτική δράση για τον έλεγχο ασθενειών φυλλώματ..

21,92€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)