Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Φυτοπροστασία

Φυτοπροστασία


Actellic 50 EC 50ml/200ml/500ml

Εντομοκτόνο που δρά δι επαφής και διά ατμών σε Αποθηκευμένα προιόντα * σπόροι σιτηρών και προϊόντα άλεσής τους, όσπρια, ρύζι, ελαιούζοι σπόροι ξηρών καρπών κατά των Βρούχος, Εφέστια, Λασιόδερμα, Ορυζόφιλος, Πλόντια, Σιτόφιλος, Τριβόλι, Ψείρα.Διαβάστε εδώ την ετικέτα του Actellic...

3,80€

Adengo 465SC - Ζιζανιοκτόνο 250ml

Adengo 465SC - Ζιζανιοκτόνοsoxaflutole 22,5 % β/o, thiencarbazone-methyl 9 % β/o Αντιφυτοτοξικός παράγοντας: cyprosulfamide 15 % β/oΤο νούμερο ΕΝΑ προφυτρωτικό και μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια βρί..

49,00€

Admiral 10EC 150ml

PyriproxyfenΤο Admiral είναι ρυθμιστής ανάπτυξης εντόμων (κοκκοειδή, αλευρώδεις και γενικά μυζητικά έντομα).Μιμητικό της ορμόνης νεότητας των εντόμων.Επιδρά στη μορφογένεση, την αναπαραγωγή και την εμβρυογένεση των εντόμων, ανάλογα με το στάδιο της ανάπτυξής τους (ωό, προνύμφη, νύμφη, ακμαίο) παρεμπ..

10,00€

Admiral 10EC 300ml

PyriproxyfenΤο Admiral είναι ρυθμιστής ανάπτυξης εντόμων (κοκκοειδή, αλευρώδεις και γενικά μυζητικά έντομα).Μιμητικό της ορμόνης νεότητας των εντόμων.Επιδρά στη μορφογένεση, την αναπαραγωγή και την εμβρυογένεση των εντόμων, ανάλογα με το στάδιο της ανάπτυξής τους (ωό, προνύμφη, νύμφη, ακμαίο) παρεμπ..

18,00€

Aliette 80 WG 100gr/400gr/1kg

Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση για περονόσπορο, Φυτόφθορα, Σήψεις λαιμού και ριζών.Καλλιέργειες : Αγγούρι (Θ), Αγγούρι (Υ), Κολοκυθάκι (Θ), Κολοκυθάκι (Υ), Αμπέλι επιτραπέζιο, Αμπέλι οινοποιήσιμο, Αμπέλι σταφίδα, Φράουλα (Θ), Φράουλα (Υ), Καλλωπιστικά (Θ), Καπνός,..

7,00€

Alverde® 24 SC 50ml

Το διαφορετικό εντομοκτόνο που κάνει την διαφορά στην καταπολέμηση του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι και σε λεπιδόπτερα και κολεόπτερα σε λαχανικά και πατάτα. Το Alverde® έχει ένα μοναδικό και καινοτόμο τρόπο δράσης που προσφέρει αποτελεσματικό έλεγχο των εχθρών/στόχων, χωρίς να εμφανίζει ..

5,76€

Ampligo 150 ZC 250ml/1lit

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση του πράσινου σκουληκιού, της σποντόπτερας, της πιερίδας και προνυμφών φυλλώματος σε διάφορες καλλιέργειες υπαίθρου, όπως Αγκινάρα, Βαμβάκι, Γλυκό Καλαμπόκι, Καλαμπόκι, Μπρόκολο, Πατάτα, Τομάτα Υπαίθρου.To Ampligo είναι το νέο, έτοιμο για χρήση, μίγμα των 2 δραστι..

54,01€

Arigo 51 WG 330gr - Ζιζανιοκτόνο

Διασυστηματικό εκλεκτικό μεταφυτρωτικο ζιζανιοκτόνο για τη καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατυφύλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Δοσολογία: Για την καταπολέμηση Αγρωστωδών και Πλατύφυλλων ζιζανίων συνιστώνται ψεκασμοί φυλλώματος στη δόση των 33 γρ./στρέμμα (+ επιφανειοδραστικό), όταν ο αραβόσιτος έχε..

90,00€

Atlantis Activ 20.36WG 330gr - Ζιζανιοκτόνο

Εναιωρηματοποιήσιμοι Κόκκοι (WG)Μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδώνκαι πλατύφυλλων ζιζανίων σε σιτάρι (σκληρό και μαλακό).Το iodosulfuron-methyl-sodium και το mesosulfuron-methyl (χημική ομάδα σουλφονυλουριών) καθώς και το thiencarbazone-methyl (χημική ομάδαθειοτριαζ..

70,00€

Atlantis OD 1lit

42,00€

Atlantis OD 1lit

Μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων σε χειμερινό σιτάρι (σκληρό και μαλακό), ανοιξιάτικο σιτάρι (σκληρό και μαλακό), σίκαλη και τριτικάλε, με 100-150 κ.εκ. σκ./στρέμμα με 20-40 λτ ψεκ. υγρό/στρέμμα.Ευαίσθητα ζιζάνια Ανεμόχορτο (Ape..

42,00€

Axial 60EC 1lit - Ζιζανιοκτόνο

Axial 60EC 1lit - ΖιζανιοκτόνοPinoxaden (πινοξαντέν) 6%, (χημική ομάδα φενυλοπυραζολίνες)Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC)Εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο της εταιρίας Syngenta για τον έλεγχο αγρωστωδών ζιζανίων που απορροφάται από τα φύλλα των ζιζανίων, μετακινείται στον μεριστωματικό ιστό όπου δρα..

73,00€

Bonalan 180EC - Ζιζανιοκτόνο

Bonalan 180EC - Ζιζανιοκτόνο benfluralin 18% β/οΒοηθητικές ουσίες: 80.1 % β/β Προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο της ομάδας των δινιτροανιλίνων για την καταπολέμηση ετησίων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων.Δρα παρεμποδίζοντας την κυτταρική διαίρεση.Εγκεκριμένες καλλιέργειες :Μηδική, Τριφύλλι..

19,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 72 (6 Σελ.)