Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Εξοπλισμός

Εξοπλισμός


Arbokol επικαλυπτική πάστα πληγών των δέντρων 250gr/500gr/1kg

Η μαστίχα εμβολιασμού Arbokol είναι ένα προϊόν προστασίας για τους τραυματισμούς των φυτών. Εφαρμόζεται στο σημείο του “τραύματος”, μετά από κλαδέματα, τραυματισμούς ή εμβολιασμούς και το προστατεύει δημιουργώντας μια αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη που ακολουθεί κάθε κίνηση του φυτού...

7,01€

Bacho Ηλεκτρικό κλαδευτήρι μπαταρίας BCL20IB

Ιαπωνική λάμα από χάλυβα υψηλής ποιότητας παρέχει μεγίστη απόδοση κοπήςΠροοδευτική κοπή με διπλό άνοιγμα λάμας (15 mm & 32 mm) για διαφορετικές ανάγκες κοπής. Το μικρότερο άνοιγμα λάμας αυξάνει το χρόνο εργασίας και εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίαςΣύστημα με οπή λίπανσης και ειδικό παξιμάδι για εύ..

520,00€

Kyros Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο μπαταρίας KY255

Επαγγελματικό Μίνι αλυσοπρίονο μπαταρίας KYROS KY255Μήκος Λάμας: 20 mmΤαχύτητα Κοπής: 10,5 m/sΜοτέρ: Χωρίς ΨύχτρεςΜπαταρία: Λιθίου 21V/ 3AhRΒάρος: 1520γρΛίπανση ΑλυσίδαςΗ συσκευασία περιλαμβάνει: Φορτιστή, μπαταρία Λιθίου, εργαλεία, οδηγίες χρήσης..

165,00€

Kyros Ηλεκτρικό μίνι αλυσοπρίονο μπαταρίας KY253

Παρουσιάζουμε ένα νέο αλυσοπρίονο 2ης γενιάς Με κάλυμμα ασφαλείας για την αποφυγή πριονισμάτων κατά την κοπή, και με  διακόπτη κλειδώματος ασφαλείας, πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κλείδωμα ασφαλείας και να ενεργοποιήσετε ταυτόχρονα για να ξεκινήσετε το πριόνισμα για να αποφύγετε τυχαία ..

78,00€

Kyros Ψαλίδι Κλαδέματος Μπαταρίας KΥ111

Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος ΚΥ111, Ιαπωνικής κατασκευής, ιδανικό για κλαδέματα αμπελιού, ακτινιδίου, πορτοκαλιάς, λεμονιάς, ελιάς, μηλιάς, κερασιάς και άλλων οπωροφόρων δέντρων και πυκνών ελάτων, για κλαδιά ή βλαστούς έως και 3 εκατοστά. Ειδικού τύπου λάμες SK5 Made in JapanΜεγάλη ταχύτητα κοπής (6..

185,00€

Kyros Ψαλίδι Κλαδέματος Μπαταρίας KΥ112

Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος ΚΥ112, Ιαπωνικής κατασκευής, ιδανικό για κλαδέματα αμπελιού, ακτινίδιου και δένδρων, για κλαδιά ή βλαστούς έως και 2.5 εκατοστά. Μπορει να προσαρμοστεί σε κοντάρι έως 1,90 μέτρων. Λεπίδες SK5 Made in JapanΚοπή απο 0 έως 25 mm (2 σκάλες)Μεγάλη ταχύτητα κοπής (60/λεπτό)Χρό..

165,00€

Kyros Ψαλίδι Κλαδέματος Μπαταρίας KΥ114

Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος ΚΥ114, Ιαπωνικής κατασκευής, ιδανικό για κλαδέματα αμπελιού, ακτινιδίου, πορτοκαλιάς, λεμονιάς, ελιάς, μηλιάς, κερασιάς και άλλων οπωροφόρων δέντρων και πυκνών ελάτων, για κλαδιά ή βλαστούς έως και 4 εκατοστά. Ειδικού τύπου λάμες SK5 Made in JapanΜεγάλη ταχύτητα κοπής (5..

235,00€

Novaril επικαλυπτική πάστα πληγών των δέντρων 250gr/500gr/1kg

Επικαλυπτικό πληγών των δένδρων Novaril. Tο καλύτερο επικαλυπτικό της αγοράς. Το Novaril χρησιμοποιείται στην δενδροκομία για την επικάλυψη των πληγών των δένδρων που δημιουργούνται από τα κλαδέματα και διάφορες άλλες αιτίες όπως: τα ζώα, μηχανήματα, εργαλεία κ.λ.π. Έχει απολυμαντι..

10,91€

Super GreenΨεκαστήρας πλάτης Matabi Ισπανίας 8394

Ο καλύτερος ψεκαστήρας της αγοράς, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή στον χρόνο.Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα ανταλλακτικά...

68,00€

Tree stac επικαλυπτική πάστα πληγών των δέντρων 250gr/1kg

Επικαλυπτικό πληγών των δένδρων Novaril. Tο καλύτερο επικαλυπτικό της αγοράς. Το Novaril χρησιμοποιείται στην δενδροκομία για την επικάλυψη των πληγών των δένδρων που δημιουργούνται από τα κλαδέματα και διάφορες άλλες αιτίες όπως: τα ζώα, μηχανήματα, εργαλεία κ.λ.π. Έχει απολυμαντι..

5,00€

Viorgan compost γαιοσκώληκα 36lit

To Viorgan compost είναι ένα πλήρως φυσικό προϊόν εξολοκλήρου οργανικό που παράγεται από την αποδόμηση φυτικών υπολειμμάτων δια μέσου της φυσικής πεπτικής λειτουργίας των γαιοσκωλήκων. Είναι ένα άριστο οργανικό λίπασμα, σταθερό, όχι πλέον ζυμώσιμο, ελαφρύ, εύθρυπτο, άοσμο και διαλυτό, ενώ εί..

12,50€

Viorgan humoo μίγμα τύρφης-γαιοσκώληκα 40lit

To Viorgan Humoo, είναι ένα φυσικό μείγμα (φυτόχωμα) κατάλληλα εμπλουτισμένο με κομπόστα γαιοσκωλήκων (~25% ν/ν) ώστε να αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα ακόμα και για ευπαθή και ευαίσθητα φυτά. Στη σύνθεσή του συμμετέχει, δυναμικά (72% ν/ν), η ξανθιά τύρφη (fine - 0-10 mm) και σε ένα μικρό ποσοστό (3% ν/..

8,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 166 (14 Σελ.)