Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Εντομοκτόνα- Κατσαριδοκτόνα - GELAdvion 30gr

20,00€

Advion 30gr

Τρόπος Δράσης: Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την καταπολέμηση / έλεγχο των κατσαρίδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το δόλωμα Advion® Cockroach Gel για κατσαρίδες συνδυάζει μια πολύ ελκυστική συνταγή με ένα δραστικό συστατικό, το οποίο βιο-ενεργοποιείται στη δραστική τ..

20,00€

Agita 10WG 100gr

17,00€

Agita 10WG 100gr

Το Agita 10WG είναι βιοκτόνο (παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας) σκεύασμα απεντομώσεων σε σκόνη υδατοδιαλυτή, με δραστική ουσία thiamethoxam 10%, κατάλληλο για παρασκευή ψεκαστικού διαλύματος. Είναι κατάλληλο για: καταπολέμηση κυρίως μυγών, σε οικίες, στάβλους, εξοχικές κατοικίες και επαγγε..

17,00€

Apothol wasp spray 500ml για σφήκες

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο σε μορφή πεπιεσμένου σπρέι για την αντιμετώπιση των σφηκών.Εκτοξεύει 3 μέτρα μακριάΧρησιμοποιείται στις φωλιές των σφηκών από απόσταση 3-4 μέτρα, για περίπου 3 δευτερόλεπτα της ώρας. Ο ψεκασμός εναντίον των φωλιών των σφηκών θα πρέπει να διενεργείται νωρίς το πρωί ή ..

11,00€

Cypaz EC 100ml

10,00€

Cypaz EC 100ml

 Στόχος για τον οποίο προορίζεται και τρόπος δράσης:Εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση ιπταμένων εντόμων (μύγες), βαδιστικών εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί και ψύλλοι) καθώς και για την καταστροφή των σφηκοφωλιών.Τρόπος εφαρμογής:Για κανονική προσβολή, διαλύστ..

10,00€

Diptron fogger 150ml ετοιμόχρηστο αερόλυμα εντομοκτόνο ΔΑΦΝΗ AGROTRADE

DIPTRON (FOGGER). Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο ακαρεοκτόνο αερόλυμα. Ακαριαία δράση. Μεγάλο φάσμα δράσης με άμεσα αποτελέσματα. Ιδανικό για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Πλήρη απελευθέρωση με ένα μόνο πάτημα της βαλβίδας.Το κάθε φιαλίδιο καλύπτει 30 m² χώρο.ΣΤΟΧΟΙ:Γενικής χρήση..

13,00€

Dobol Ant Flask 15gr

Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο σκεύασμα σε μορφή gel για την καταπολέμηση όλων των ειδών των μυρμηγκιών. Τοποθετήστε το στα περάσματα των μυρμηγκιών, τα οποία λόγω της εξαιρετική προσέλκυσης, που οφείλεται στην μοναδική του σύνθεση και στην περιεχόμενη πρωτεΐνη, θα το μεταφέρουν στην..

16,80€

DOBOL microcyp 100ml

DOBOL MICROCYP (CS) 100cc. Συμπυκνωμένο εντομοκτόνο σκεύασμα με τεχνολογία ΜΙΚΡΟΚΑΨΟΥΛΑΣ. Η τελευταία και πιο εξελιγμένη τεχνολογία στα βιοκτόνα εφαρμοσμένη σε ένα μοναδικό προϊόν που επιτυγχάνει εξαιρετικό αποτέλεσμα με άμεσο knock down και μεγάλη διάρκεια υπολειμματικότητας. ..

12,00€

DOBOL microemulsion 100ml

Εντομοκτόνο συμπυκνωμένο σκεύασμα με τριπλή δράση για άμεση καταπολέμηση. Ο συνδυασμός τριών δραστικών ουσιών αποδίδει δραστικά και άμεσα στην καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων. Ένα ιδιαίτερα ισχυρό και δραστικό προϊόν. ΣΤΟΧΟΙ: ..

13,00€

Dobol Omicron MG 100gr

Εντομοκτόνο – ακαρεοκτόνο σκεύασμα σε μορφή μικροκόκκων γενικής χρήσης ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους. Η μορφή του καθιστά πολύ εύκολη την χρήση του, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει, σαν δόλωμα ή εφόσον διαλυθεί στο νερό, σαν επίχρισμα ή με ψεκασμό. Πρ..

5,00€

Fendona pro 1lit (fendona 6,27 SC)

Πυριθρενοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου, για  την καταπολέμηση ερπόντων και ιπτάμενων εντόμων, καθώς και προνυμφικών σταδίων, σε κατοικημένους χώρους.Το FENDONA PRO (alpha-cypermethrin 6.27%) είναι υψηλής αποτελεσματικότητας πυρεθροειδές εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπ..

128,00€

Fendona Top 100ml

Το FENDONA TOP (alpha-cypermethrin 1.58%) είναι υψηλής αποτελεσματικότητας πυρεθροειδές εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων σε σπίτια και ιδιωτικούς χώρους. Μορφή Σκευάσματος: Πυκνό Εναιώρημα (SC)Δραστική Ουσία: Alphacypermethrin 1.58% β/βΣτόχοι: Γερμανικές κατσαρίδ..

12,00€

Mastercid Micro opti 50ml

Το MASTERCID MICRO είναι πυρεθροειδές εντομοκτόνο για την καταπολέμηση κουνουπιών, κατσαρίδων και μυρμηγκιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με τεχνολογία μικροκάψουλας για δράση μακράς διάρκειας.Με μία εφαρμογή αντιμετωπίζουμε ταυτόχρονα πολλά και διαφορετικά προβλήματα.Διαβάστε εδώ..

8,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 24 (2 Σελ.)