Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Bird free spray απωθητικό πουλιών 500ml

Bird free spray απωθητικό πουλιών 500ml

Bird free spray απωθητικό πουλιών 500ml

Κατασκευαστής:TAFARM
Κωδικός Προϊόντος: Bird free spray
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 12,00€


Υγρό σε μορφή σπρέι το οποίο απωθεί τα περιστέρια και διάφορα πτηνά από χώρους όπου είναι ανεπιθύμητα, όπως μπαλκόνια, βεράντες και ταράτσες. Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι ασφαλές για τον άνθρωπο και τα πτηνά.

Οδηγίες χρήσης

  • Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση. Ψεκάστε περιμετρικά τον χώρο που θέλετε να καλύψετε (μπαλκόνια, βεράντες κλπ.) σε μια ζώνη πλάτους 10-15cm. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο εξωτερικό του χώρου και κυρίως στα μέρη που υποπτεύεστε ότι θα δεχτείτε εισβολή από τα πτηνά.
  • Επαναλάβετε την εφαρμογή για 3 συνεχόμενες ημέρες και κατόπιν 1 φορά την εβδομάδα, μέχρι να σιγουρευτείτε ότι τα πτηνά δεν επισκέπτονται πλέον τον χώρο σας.
  • Ο χώρος εφαρμογής θα πρέπει να είναι καθαρός και να μην έχει ακαθαρσίες από πτηνά. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνές και καθαρές επιφάνειες, ενώ η χρήση του θα πρέπει να αναβάλλεται σε περίπτωση βροχής.
  • Αν και το προϊόν δεν είναι διαβρωτικό και δεν θαμπώνει τις επιφάνειες, συνιστάται να κάνετε μια δοκιμαστική εφαρμογή πριν τη χρήση του ψεκάζοντας ένα μικρό μέρος της επιφάνειας.
  • Το προϊόν ξεπλένεται εύκολα με νερό και κοινά καθαριστικά.

Σημειώσεις:

1)Να μην χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους και πάνω σε φυτά.

2)Να μην χρησιμοποιείται σε πορώδεις επιφάνειες (π.χ. μάρμαρο, πέτρα κ.α.)


Technical
Σύνθεση margosa extract 0,6%, lavandin oil 1,4%

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha