Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

ΒιολογικάActive Boron (Υδατοδιαλυτό βόριο 11% β/β) 1lit

Το Activ Boron είναι ένα διάλυμα βορίου συμπλοκοποιημένο με αιθανολαμίνη για υψηλή διαθεσιμότητα του Βορίου στα φυτά. Είναι εξειδικευμένο λίπασμα και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα της NPK λίπανσης. Δρα ως ενισχυτής της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού.Εγκεκριμένο για χρήση στην Βι..

10,00€

ALGA MAX SL Φύκια 1lit

To ALGA MAX είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε βιοενεργοποιητές, προερχόμενο από την εν ψυχρώ επεξεργασία του Νορβηγικού φύκους Ascophyllum nodosum, επεξεργασία η οποία διατηρεί ανέπαφα όλα τα φυσικά συστατικά του.Εγκεκριμένο για χρήση στην Βιολογική γεωργία Το ΑLGA MAX: Προάγει την γρήγορη ανάπτ..

8,00€

Basfoliar Avant Natur SL 5,4-0-0 2,5lit

Basfoliar®Avant Natur 5,4-0-0, εγκεκριμένο για χρήση στην βιολογική γεωργια.Υγρό οργανικό λίπασμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα, 100% φυτικής προέλευσης..

25,00€

Ecothrin 5SC bio 100ml

Εντομοκτόνο επαφής της ομάδας των φυσικών πυρεθρινών...

10,00€

Ecothrin 5SC bio 250ml

Εντομοκτόνο επαφής της ομάδας των φυσικών πυρεθρινών...

15,00€

Mυγοπαγίδα Catchmaster Fly Ribbon

Μυγοπαγίδα με κόλλα σε κορδέλα. Blister 4 τεμαχίων. Για χρήση σε οικιακό περιβάλλον, φάρμες και γενικότερα χώρους που δεν γίνεται επεξεργασία τροφίμων. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του πληθυσμού της μύγας...

1,81€

Pubex plus spray ετοιμόχρηστο 250ml

Ετοιμόχρηστο βιολογικό σπρεύ πυρεθρίνης για γρήγορη, εύκολη και ακίνδυνη αντιμετώπιση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων...

8,59€

Κατσαριδοπαγίδα Catchmaster 150RI

Ο μοναδικός σχεδιασμός της κατσαριδοπαγίδας 150RI ικανοποιεί τη ανάγκη των κατσαρίδων να συμπιέζονται σε στενούς σκοτεινούς χώρους. Η εξωτερική επιφάνεια είναι διακοσμημένη σε μορφή ξύλου για τοποθέτηση σε ευαίσθητες τοποθεσίες όπως γραφεία ή κουζίνες. Διαστάσεις: 17.8cm x 8.9cm..

0,84€

Κατσαριδοπαγίδα Cucaroach-col

Κατσαριδοπαγίδα με κόλλα που περιέχει προσελκυστική φερομόνη. Σχηματίζει ένα τούνελ με χαρτόνι...

0,92€

Σφηκοπαγίδα - Δακοπαγίδα Anel τεμάχιο

Καταπολεμούν τα επιβλαβή έντομα της καλλιέργειας ή της κατοικίας σας αποτελεσματικά, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια. Χωρίς δηλητήρια – χωρίς κόλλες. Οι εντομοπαγίδες ANEL είναι οι πρώτες που χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στη μαζική καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βιολογικές και μη καλλι..

3,50€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)