Τώρα έχετε και την επιλογή των 8 άτοκων δόσεων!
Τηλέφωνο
6945299674
Αγοράστε ανά
Κατηγορία

Γυαλιά


Γυαλιά - Μάσκα προστασίας Wurth acetate 0899102102

Γυαλιά αντιθαμβωτικά διαφανή, για υγρά και σκόνη, ανθεκτικά σε χημικά, με σύστημα περιμετρικού αερισμού και ματ σώμα για την μείωση των φωτεινών αντανακλάσεων. Ιδανικά για όσους φορούν διορθωτικά γυαλιά οράσεως. Ρυθμιζόμενο λουρί κεφαλιού.Πανοραμικά γυαλιά προστασίας από οξικό υλικόΓΥΑΛΙΑ ΜΑ..

14,00€

Γυαλιά - Μάσκα προστασίας Wurth Andromeda

Πρωτοποριακή τεχνολογία δυο στοιχείων για ασφάλεια, προστασία και μέγιστη άνεση. Μεγάλου όγκου, ιδανικά για όσους φορούν διορθωτικά γυαλιά οράσεως. Πανοραμικό οπτικό πεδίο και άριστο κλίμα χάρη στο σωστό αερισμό. Πολυανθρακικό κρύσταλλο υψηλής αντοχής στις κρούσεις. Μοναδική επίστρωση, με εξωτερική ..

33,00€

Γυαλιά Fahrenheit 3M 71360-3

Γυαλιά Fahrenheit κλειστά. Με φακούς ακετάλης κατάλληλους για χημικά, θερμοκρασία, γρατζουνιές. Aντιθαμβωτική επικάλυψη. Διαφανή. Συμβατά με όλες τις μάσκες 3Μ και γυαλιά.Η ατομική προστασία είναι απολύτως απαραίτητη κατά την διενέργεια ψεκασμών. Όλα τα μέρη του σώματος πρέπει να είναι ερ..

16,00€

Γυαλιά Safety 3M 2890

Τα Γυαλιά κλειστού τύπου Ασφαλείας 2890 είναι ιδανικά για χρήση σε ψεκασμούς και ατμούς,με έμμεσο εξαερισμό. Εμπλουτισμένα με ειδικό αντιχαρακτικό υλικό αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους, αντιθαμβωτική επικάλυψη επιτρέποντας μέγιστη διαύγεια και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Συμβατά με όλε..

18,00€

Γυαλιά τροχού 101021302

Γυαλιά αντιθαμβωτικά με βαλβίδα εξαερισμού, διαφανή, για υγρά και σκόνη.Η ατομική προστασία είναι απολύτως απαραίτητη κατά την διενέργεια ψεκασμών. Όλα τα μέρη του σώματος πρέπει να είναι ερμητικά καλυμμένα. Συστήνεται η ταυτόχρονη αγορά μάσκας, φόρμας και γαντιών προκειμένου να εξασφαλίσετε την..

4,01€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)